Obsah:

  1. Dárky pro aktivního tátu
  2. Elegantní tipy na dárek pro tátu

Táta je pro většinu z nás jedna z nejdůležitějších osob v životě – a to hned od začátku. Pod jeho bedlivým a láskyplným dohledem děláme první krůčky, učíme se novým dovednostem a dostáváme další životní lekce. Hledáte tip na dárek pro tátu? V prodejnách Pepco najdete řadu zajímavých tipů podívejte se, co by se vašemu tátovi mohlo nejvíc líbit.

Dárky pro aktivního tátu

Je váš táta vášnivý sportovní fanoušek a sám se těchto aktivit rád účastní? Je neustále v pohybu a rád objevuje nová místa? Dárek pro tátu můžete vybírat s ohledem na tuto skutečnost. Jako dárek mu věnujte něco, co mu umožní rozvíjet jeho sportovní nebo turistické zájmy –– určitě bude mít radost. V nabídce prodejen Pepco najdete spoustu zajímavého vybavení a příslušenství, které se skvěle hodí jako dárek pro aktivního tatínka.

Malá holčička objímá svého tátu a drží přání ke Dni otců

Několik tipů na sportovní dárky pro tátu:

  • Sportovní oblečení – ať už váš otec rád tráví čas v posilovně, nebo třeba spíše sleduje zápasy na pohodlné pohovce, jistě ho potěší příjemné tepláky, tričko s potiskem nebo mikina. Jsou to hotové a osvědčené tipy na dárek pro tátu, které najdete v prodejnách Pepco.
  • Sportovní láhev, termohrnek nebo láhev na vodu – toto vybavení se hodí pro každého, kdo má aktivní životní styl. Jedná se o pomůcky pro tátu, které využije při cvičení nebo na procházce, v práci či doma.
  • Krabička na oběd – možná si tuto věc nespojujete se sportem, ale to je jen zdání. Každý, kdo se udržuje v kondici, dobře ví, jak je důležité stravovat se zdravě. Vhodná nádoba nebo sada nádob je perfektní dárek pro tátu.

To je jen několik z mnoha věcí, které můžete pořídit, pokud potřebujete praktický dárek pro tátu zaměřený na určitou oblast. Navštivte prodejnu Pepco, kde získáte ještě více inspirace.

Sentimentální dárky pro tátu

Pokud je váš táta romantik, snílek a poněkud citově založený člověk, je nejlepší darovat mu něco opravdu osobního – například vaše společné fotografie v krásném fotorámečku nebo ve stylovém fotoalbu. V prodejnách Pepco najdete široký výběr tohoto zboží:

  • Fotorámečky – ideální pro tátu, pokud do nich hned vložíte vaši společnou fotku. Můžete pořídit jeden nástěnný nebo stojací fotorámeček libovolné velikosti a stylu, nebo zvážit nákup několika rámečků a vytvořit tak rodinnou koláž 
  • Pokojové rostliny – někteří lidé si pěstování rostlin doma velmi oblíbili. Pokud k nim patří i váš táta, pořiďte mu jeho oblíbenou květinu a výrazný květináč. Pokojové rostliny představují vynikající univerzální dárek pro tátu k narozeninám nebo svátku. V prodejnách Pepco najdete velmi široký výběr květináčů a váz – jistě se některý z nich bude líbit vašemu tatínkovi. 

Nejste si jisti, zda některý z těchto tipů bude vhodný pro vašeho tátu? Dobře víme, že každý táta je jiný a výběr ideálního dárku je nepochybně velmi individuální záležitost. V široké nabídce jistě najdete něco, co bude pro vašeho tátu to pravé. Navštivte svoji oblíbenou prodejnu Pepco, prohlédněte si všechny naše kolekce a darujte tátovi něco, co mu zaručeně udělá radost.

Elegantní tipy na dárek pro tátu

Otec objímá dvě děti na Den otců a drží v rukou dárek

Patří váš táta k příznivcům elegantního stylu? Skvěle! V prodejnách Pepco najdete klasický a stylový dárek pro tátu, navíc za rozumnou cenu. Potřebujete inspiraci? Zde je:

  • Elegantní ponožky – to je naše specialita! V nabídce najdete klasické ponožky (vhodné k obleku) i vzorované modely a ponožky nižšího střihu. To vše v různých velikostech a barvách. Stačí je zabalit a dárek pro tátu je hotový. V našich prodejnách najdete také všechny potřebné materiály na balení dárků.
  • Hrnek – mnozí lidé mají své velmi oblíbené hrnky na kávu nebo čaj. Velký význam mají také osobní věci, a proto se koupě hrnku zdá být skvělý nápad. Takový dárek může být elegantní a zároveň praktický. V prodejnách Pepco na vás čeká velmi široký výběr hrnků a šálků nejrůznějších stylů a barev. Snadno zde najdete hrnek pro tátu nebo pro jakoukoli jinou příležitost.
  • Klasický svetr – nadčasová součást pánského šatníku, která se hodí i jako dárek pro tátu. Pokud není příznivcem úpletu, můžete vždy pořídit jiné pánské oblečení nebo výrazné a elegantní doplňky. 

Nalezení perfektního dárku pro tátu se může zdát náročné, ale je to jen zdání. Pokud víte, co ho baví a jakou má povahu, zvládnete tento úkol bez potíží. 

Při nákupu dárku pro tátu:

  • Věnujte pozornost tomu, aby odpovídal jeho zájmům – to je osvědčený recept na ideální dárek pro každou příležitost, a to nejen pro tátu.
  • Hned si rozmyslete, kolik můžete utratit – nemá smysl ztrácet čas hledáním dárků mezi zbožím, které je příliš drahé. 
  • Řiďte se spíše vkusem svého táty než svým – zkuste se vžít do jeho situace a zvažte, zda se mu vámi vybraný hrnek, rámeček nebo váza budou opravdu líbit.

Mějte na paměti, že mnohem důležitější než dárek pro tátu je vzpomenout si na něj nejen v době, kdy má svátek. Ideální dárky najdete v prodejnách Pepco.