Obsah:

  1. Módní a vzdušné viskózové soupravy
  2. Ideální soupravy do horkého počasí? 4 tipy z naší kolekce
  3. Set č. 1: ležérní vzhled
  4. Set č. 2: klasický letní set
  5. Set č. 3: elegantní šortky a vesta
  6. Oversize trička a krátké legíny – nepostradatelné kousky na léto 2024

Léto 2024 s sebou přináší nejen netrpělivě očekávané slunečné počasí, ale také nové módní trendy. Tuto sezónu pro vás prodejny Pepco připravily kolekci, která dokonale spojuje lehkost, pohodlí a perfektní styl. Jedná se o módní viskózové soupravy pro ženy a teenagerky, z nichž se může stát základ vašeho letního šatníku. Zjistěte, jak vytvořit dokonalý outfit do horkého počasí a jaké doplňky a obuv se nejlépe hodí k vašemu prázdninovému oděvu.

Módní a vzdušné viskózové soupravy

Viskóza je materiál, který je díky svým jedinečným vlastnostem stále oblíbenější a je proto ideální volbou pro ty, kdo mají rádi pohodlí a eleganci. Jedná se o syntetickou tkaninu, avšak vyrobenou z přírodních celulózových surovin, díky čemuž je mimořádně jemná, lehká, vzdušná a perfektně se hodí do teplého počasí. Viskóza dokonale sedí na těle, jemně obepíná postavu a zvýrazňuje její přednosti. Její schopnost pohlcovat vlhkost je mnohem lepší než u bavlny, což dále zvyšuje pohodlí při nošení, zejména v horkém počasí. Viskóza má navíc krásnou polomatnou povrchovou úpravu, která dodává oděvům z tohoto materiálu elegantní vzhled, proto se hodí na běžné nošení i pro slavnostnější příležitosti.

Naše kolekce na léto 2024 zahrnuje širokou nabídku oděvů z tohoto lehkého a prodyšného materiálu, který představuje kombinaci směsi bavlny, viskózy a elastanu. Jde především o lehká trička a šortky, které můžete libovolně kombinovat a vytvářet tak pestrobarevné sety. Všechny jsou univerzální a snadno s nimi vytvoříte atraktivní a pohodlné soupravy.

Sportovní styl z prodejen Pepco! - infografika

Ideální soupravy do horkého počasí? 4 tipy z naší kolekce

Kolekce Pepco léto 2024 nabízí široký výběr módních a vzdušných viskózových souprav, které jsou ideální do horkého počasí.

Set č. 1: ležérní vzhled

Co třeba růžová souprava? Jedná se o příjemné tričko s krátkým rukávem a šortky – vše z jemné směsi bavlny a viskózy, která je skvělou volbou na letní procházky nebo setkání s přáteli. Soupravu můžete nosit s bílými plátěnkami pro ležérní vzhled nebo se sandály na podpatku, které dodají outfitu elegantní nádech.

Set č. 2: klasický letní set

Béžové tričko a béžové šortky představují klasickou letní kombinaci, která nikdy nevyjde z módy. Oba oděvy jsou lehké a vzdušné, ideální do horkého počasí. Tuto soupravu můžete používat na běžné nošení s espadrilkami nebo pantoflemi.

Set č. 3: elegantní šortky a vesta

Elegantní šortky jsou v nabídce v šedé barvě a v kombinaci s tričkem a sladěnou vestou vytvářejí rafinovaný letní outfit. Je to skvělá volba na letní večírky nebo obchodní schůzky v méně formálním prostředí. Můžete je kombinovat s elegantními sandály na podpatku a minimalistickými šperky, které zdůrazní elegantní vzhled oděvu.

Vyberte si své oblíbené sady v prodejnách Pepco, kombinujte podle libosti a užijte si léto v módním stylu.

Oversize trička a krátké legíny – nepostradatelné kousky na léto 2024

Mezi nejzajímavější módní tipy na léto 2024 patří bezpochyby oversize trička a šortky. Tato volná, pohodlná trička a praktické krátké legíny jsou kombinací, která v horkém počasí poskytuje pohodlí a umožňuje volný pohyb a zároveň nabízí spoustu možností stylingu. Díky sortimentu Pepco můžete tyto kousky snadno přizpůsobit svému individuálnímu stylu a vytvořit tak různé outfity pro každou příležitost.

Zde je několik tipů, jak letos v létě nosit oversize trička a krátké legíny.

  • Volná a ležérní – oversize trička jsou velmi pohodlná a díky volnému střihu umožňují snadné vytváření různých stylů. Nejjednodušší a nejpohodlnější je nosit je volně, bez dalších doplňků. Zkombinujte oversize tričko s krátkými legínami a vytvořte tak ležérní sportovní vzhled, který se hodí na běžné nošení. Přidejte pár pohodlných tenisek a máte hotovo – vytvoříte outfit, který se hodí na procházky i na nákupy.
  • S opaskem, který zvýrazní váš pas – pokud chcete svému outfitu dodat více ženskosti, můžete oversize tričko doplnit opaskem. Použitím opasku nejen zvýrazníte svou postavu, ale také dodáte celkovému vzhledu elegantní nádech. Tento outfit je ideální na letní setkání s přáteli nebo večerní vycházky. Vzhled doplňte lehkými sandály a jemnými šperky.
  • Tričko svázané vpředu na uzel – další tip, jak vytvořit oděv z oversize trička, je svázat ho vpředu na uzel. Tímto jednoduchých krokem tričko zkrátíte a dodáte mu výraznější tvar, který se skvěle hodí k těsným legínám. Taková souprava je nejen módní, ale také velmi pohodlná, ideální na pláž nebo na víkendový výlet mimo město. Můžete si k ní vzít slaměný klobouk a módní sluneční brýle.
  • Tričko zavázané na uzel na zádech – alternativou k uzlu vpředu je zavázání trička na zádech. Jedná se o poněkud nenápadnější, ale stejně elegantní řešení, které dodává oděvu moderní vzhled. Tričko zavázané na zádech vypadá skvěle s krátkými legínami a vytváří tak harmonický a stylový celek. K letnímu ležérnímu outfitu přidejte lehké espadrilky nebo sandály.

Výběrem oversize triček a krátkých legín z nejnovější kolekce Pepco si můžete být jisti, že vaše oblečení bude nejen módní, ale také pohodlné. Experimentujte s různými způsoby nošení těchto kousků a najděte svůj jedinečný styl na letošní léto.