Obsah:

  1. Seznamte se s Liv Lee
  2. Čím vyniká nová kolekce Pepco od Liv Lee?
  3. Botanické motivy v moderním pojetí přímo z prodejen Pepco
  4. Oživte svůj interiér kolekcí dekorací Pepco od Liv Lee

Vítejte ve světě, kde se příroda setkává s kreativitou v nové úžasné kolekci Pepco, kterou navrhla Liv Lee. Zářivé barvy a organické motivy každého modelu této kolekce přivádějí krásu přírody do vašeho domova a proměňují každodenní prostory v působivé umělecké útočiště. Objevte, jak tato jedinečná kolekce kombinuje funkční design s divokým půvabem přírody.

Seznamte se s Liv Lee

Liv Lee je australská umělkyně, která svou tvorbou dokazuje, že umění využívané u praktických věcí  může být svěží a originální. Liv Lee čerpá inspiraci z místní krajiny a flóry a její díla jsou plná výrazných barev a jedinečného designu a odrážejí krásu přírody mimořádně autentickým a nekonvenčním způsobem.

Styl Liv Lee se vyznačuje nenuceným, téměř hravým přístupem k zobrazování rostlin, květin a ovoce. Její díla představují podivně zakřivené banány, svěšené tulipány nebo neforemné melouny, které na jedné straně vyvolávají úsměv a na druhé straně vybízejí k ocenění nedokonalostí přírody. Autorka vytváří díla, která v divácích vyvolávají radost a nostalgii.

Po studiu marketingu, PR a komunikace se Liv rozhodla vrátit ke svým tvůrčím kořenům. V roce 2020 opustila prominentní Sydney, aby se o několik let později vrátila do rodného města Port Macquarie, kde ještě více posílila své umělecké cítění a mohla se více věnovat umění. Vliv jejího otce, rovněž umělce, byl pro formování jejích raných uměleckých zájmů neocenitelný.

Svým jedinečným stylem a zapojením do sociálních projektů  Liv Lee dokazuje, že umění může být krásné i užitečné. Její umělecká díla zdobí nejen plátna, ale i předměty denní potřeby, jako jsou polštáře, ručníky, povlečení, tašky, trička, ale i hrnky, sklenice a talíře.

Autorka neustále hledá nové způsoby, jak svá díla přiblížit široké veřejnosti, a přitom si zachovat hluboký osobní přístup. Spolupráce s Pepco je pro Liv Lee příležitostí oslovit širokou veřejnost,a pro nás je to prostě radost z toho, že můžeme jednat s uměleckou osobností a nabídnout našim zákazníkům naprosto jedinečné bytové dekorace.

Infografika o Liv Lee a její práci

Čím vyniká nová kolekce Pepco od Liv Lee?

Nová kolekce Pepco od Liv Lee se odlišuje od ostatních díky inspiraci čerpané přímo z australské přírody. Podívejte se, jak se jedinečné rysy australské krajiny odrážejí v této jedinečné kolekci bytových dekorací.

  • Botanická rozmanitost – kolekce čerpá z bohatství australské flóry a využívá rostlinné motivy, jako jsou eukalypty a banksie. Tyto jedinečné rostliny jsou přetvářeny do motivů a aplikací na textilu, keramice a skle, čímž vznikají jedinečné a rozpoznatelné vzory.
  • Krajiny – od pouštního vnitrozemí přes vlhké deštné pralesy až po podmanivé pobřeží – každá součást kolekce odráží barvy a textury inspirované australskou krajinou, což dodává dalším kusům hloubku a rozmanitost.
  • Intenzivní sluneční světlo – použití nápadných, zářivých barevných palet v kolekci odráží způsob, jakým přirozené světlo ovlivňuje vnímání barev v Austrálii, a nabízí odvážné a výrazné barevné kombinace.
  • Pozornost věnována životním prostředí – kolekce Pepco by Liv Lee se zapojuje do dialogu o ochraně životního prostředí a udržitelnosti a odráží závazek Liv Lee podporovat globální povědomí o životním prostředí prostřednictvím módy.

Každý kousek z kolekce Pepco od Liv Lee je nejen odrazem australské kultury a přírody, ale také vědomou volbou pro ty, kdo oceňují umění vetkané do každodenního života a ekologický přístup k módě.

Aktivní tlačítko s CTA pro novou kolekci Liv Lee a Pepco

Botanické motivy v moderním pojetí přímo z prodejen Pepco

Rozkošná kolekce Liv Lee, kterou autorka vytvořila pro společnost Pepco, je skutečnou poctou přírodě zakomponované do předmětů denní potřeby.

Tvorba umělkyně, ponořená do barevných botanických motivů, se odráží v široké škále výrobků, které promění každý interiér v prostor plný života. Výrazné květy na prostírání evokují letní zahrady a dynamické vzory na šálcích a talířích promění každé jídlo v malou oslavu. Sklo a keramika zdobené rukou umělkyně – to je nejen praktické nádobí, ale jsou to také malá umělecká díla, která oživí stůl a dodají kuchyni šarm.

Infografika společnosti Pepco popisující novou kolekci byla vytvořena ve spolupráci s Liv Lee

Bytový textil z kolekce Liv Lee je určen pro ty, kdo chtějí do svého domova vnést motivy přírody, aniž by se vzdali moderních prvků. Polštáře se vzory inspirovanými australskou flórou jsou dokonalou dekorací do obývacího pokoje a harmonicky ladí s bezstarostnou a ležérní atmosférou této místnosti. Vysoce kvalitní ložní prádlo zdobené rukou Liv Lee zase originálně ozdobí ložnici a zaručí, že každý spánek bude jako procházka mezi exotickými rostlinami.

Doplněním svého domova o kousky z kolekce Liv Lee snadno proměníte každou místnost v oázu klidu a relaxace s exotickým nádechem. Její jedinečný styl wonki, kde každý lístek a okvětní plátek má svůj vlastní jedinečný tvar, nám připomíná krásu nedokonalé přírody, zútulňuje domov a dodává mu osobitost. Je to víc než jen další kolekce doplňků do domácnosti. Je to pozvánka do světa, kde se příroda snoubí s funkčností a estetikou a poskytuje vám prostor pro každodenní radost a klid.

Styl wonki, který Liv Lee představuje, je estetický koncept zdůrazňující krásu jednoduchosti, skromnosti a nedokonalosti. Oceňuje věci, které jsou organické, syrové a nesmírně autentické. Vyznačuje se minimalistickým přístupem, který oceňuje neokázalou krásu každodenních předmětů a přírodních materiálů, jako je dřevo, kámen a keramika. Důležitá je také pozornost věnovaná detailům a jedinečným vlastnostem každého předmětu nebo povrchu. Styl wonki naznačuje hlubší životní filozofii, která podporuje přijetí proměnlivosti, nedokonalosti a pomíjivosti.

Prohlédněte si všechny bytové dekorace dostupné v obchodech Pepco.

Oživte svůj interiér kolekcí dekorací Pepco od Liv Lee

Nová kolekce dekorací Pepco, kterou navrhla Liv Lee, je skutečnou pastvou pro smysly a osvěžujícím závanem tvůrčí energie přímo ze srdce australské pevniny. Každý kousek z této kolekce je synonymem kreativity a originality. Zářivé barvy a organické tvary, které zdobí textil a dekorace nabízené společností Pepco do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně a jídelny, jsou připraveny vnést do vašeho domova atmosféru jedinečnosti a umělecké svěžesti.

Neexistuje lepší způsob, jak proměnit bytové prostory, než vnést do nich prvky, které svým vzhledem odrážejí přírodu. Kolekce Liv Lee je určena milovníkům krásy, přírody a moderního umění, kteří zároveň oceňují ekologický přístup. Doplňky z kolekce Liv Lee jsou navrženy s ohledem na rozmanitost vkusu a potřeb a jsou ideální pro všechny příznivce designu, kteří se chtějí zahalit krásou, aniž by slevili z kvality.

Použitím doplňků z kolekce Liv Lee vyjádříte svůj osobní styl a uvědomělou volbu designu. Oslavte každý den obklopeni uměleckými předměty, které uchovávají obraz přírody – zdroje neustálé inspirace. Nechte s námi rozkvést svůj interiér.