Obsah:

  1. Relaxační dárky ke Dni matek
  2. Nápaditý tip ke Dni matek – dárek na míru
  3. Jak vybrat dokonalý dárek pro mámu?
  4. Další nápady na dárky ke Dni matek z Pepco

Je tu pro vás vždy, když ji potřebujete. Podporuje vás ve vašich plánech, bláznivých nápadech i horších chvílích. Můžete se na ni spolehnout, ať se ve vašem životě děje cokoli. Vaše maminka je bezpochyby výjimečná osoba, která si zaslouží to nejlepší.

A přestože se jistě snažíte projevovat jí svou lásku a vděčnost každý den, Den matek je skvělou příležitostí, jak ji potěšit malým dárkem od srdce. Co vybrat jako dárek ke Dni matek? Přinášíme vám několik zajímavých tipů na dárky, které najdete v nabídce prodejen Pepco!

Relaxační dárky ke Dni matek

V dnešním uspěchaném světě jsou relax, odpočinek a čas jen pro sebe opravdu vzácné. Dobrým nápadem na dárek pro maminku proto můžou být drobnosti, které jí umožní vykouzlit útulnou domácí zónu relaxace a odpočinku.

Nápady na relaxační dárky ke Dni matek:

  • Vonné svíčky – šíří kolem sebe nádhernou vůni a okamžitě všem zlepší náladu. Takové svíčky nemusí být nejen aromatické, ale můžou být i vizuálně elegantní.
  • Svícny – další tip na dárek pro mámu. Svícny a lucerny rozptýlí šero a skvěle se hodí do interiérů různých stylů.
  • Krásný hrnek na voňavý čaj – když nevíte, co koupit ke Dni matek, pomůže vám široká nabídka hrnků z Pepco. V sortimentu najdete různé vzory a barvy – jeden z nich se vaší mamince jistě zalíbí. K sadě můžete dokoupit taky chutný čaj.

Který z těchto dárků by podle vás udělal vaší mamince největší radost?

Infografika Pepco o Dni matek v Evropě.

Nápaditý tip ke Dni matek – dárek na míru

Pokud chcete, aby měl dárek pro maminku velmi osobní význam, zvolte osvědčenou a spolehlivou variantu. Vyberte jednu nebo více společných oblíbených fotografií – aktuálních nebo takových, na které máte krásné vzpomínky, například ze společné dovolené – a zvolte k nim krásný rámeček. V prodejnách Pepco najdete stylové fotorámečky v různých stylech, barvách a velikostech. Takový dárek rozhodně vykouzlí mamince úsměv na rtech a možná jí i ukápne nějaká ta slzička dojetí!

Pokud máte hodně volného času nebo větší rozpočet, můžete své mamince jako dárek ke Dni matek uspořádat zajímavý výlet, někam spolu vyrazit nebo jí zajistit víkend v lázních či návštěvu kadeřníka. Takový dárek je možná trochu neobvyklý, ale umožní mamince plně se uvolnit a prožít nezapomenutelné chvíle.

Jak vybrat dokonalý dárek pro mámu?

Den matek je zvláštní příležitost, kterou stojí za to oslavit dobře zvoleným dárkem. Chcete mít jistotu, že bude mít vámi vybraný dárek úspěch? Sáhněte po předmětu, který:

  • Odpovídá zájmům vaší maminky – možná ráda čte knihy, chodí do kina nebo maluje? Zkuste najít něco, co s těmito zájmy souvisí.
  • Bude odpovídat jejímu vkusu – častou chybou při nákupu dárků je to, že se řídíme vlastním vkusem. Při prohlížení potenciálních dárků ke Dni matek zvažte, zda se budou vaší mamince líbit.
  • Vejde se do plánovaného rozpočtu – dárek ke Dni matek nemusí být drahý, aby udělal dojem. Mnohem důležitější než částka, kterou na nákup vyčleníte, je trefit se mamince do vkusu a skutečně ji příjemně překvapit. K dosažení takového cíle nepotřebujete obrovských finančních prostředků. Pěkné a výstižné dárky za dobrou cenu snadno najdete v prodejnách Pepco.

Pokud si z nějakého důvodu nevíte rady s výběrem dárku pro svou maminku, vždy můžete zvolit univerzální dárky – květiny, čokoládu, krásně vonící svíčky a podobné drobnosti. Ještě lepší možností je navštívit prodejnu Pepco, kde na vás čeká spousta inspirace a nejlepších nápadů na dárky pro maminku.

Další nápady na dárky ke Dni matek z Pepco

Dospělá dcera daruje své staré matce kytici květin.

Voňavé dárky a půvabné fotorámečky samozřejmě nejsou všechno, co vám může Pepco ke Dni matek nabídnout. Jsme si vědomi toho, že každá maminka je jiná – což znamená, že i každé mamince může vyhovovat něco jiného. V široké nabídce prodejen Pepco jistě najdete něco vhodného! Další tipy na dárky:

  • Textil například dekorativní polštářky, kterými si maminka může vyzdobit ložnici. Možná by se jí taky hodila teplá fleecová deka nebo nové záclony?
  • Nová halenka, šátek nebo kabelka – s takovým dárkem ke Dni matek neprohloupíte. Pokud si nejste jisti, jaká velikost oblečení bude vhodná, sáhněte po bezpečných kouscích, jako jsou šátky, kabelky nebo oblečení v oversize střizích.
  • Doplňky do domácnosti nebo kuchyně – pokud víte, že vaše maminka sní o nové zapékací míse, krásných hrníčcích na kávu nebo jiných předmětech s praktickým využitím, mohou být taky skvělým dárkem ke Dni matek.
  • Kosmetické přípravky – například elegantní zrcátko nebo sada organizérů do koupelny, do kterých si maminka může uložit kosmetiku nebo jiné drobnosti.
  • Květiny, květináče a vázy – jestli vaše maminka patří mezi milovnice květin a krásných předmětů, jistě ji potěší kytice ve vizuálně zajímavé váze. Podobného efektu můžete dosáhnout zakoupením pokojové rostliny a hezkého květináče. Takový dárek se hodí nejen ke Dni matek, ale taky k narozeninám nebo svátku.

Navštivte svou oblíbenou prodejnu Pepco, kde si můžete prohlédnout celý náš sortiment a vybrat něco přesně pro vaši maminku! Přejeme vám, aby se Den matek vydařil!