Obsah:

  1. Co koupit ke Dni dětí?
  2. Den dětí – dárky pro nejmenší v prodejnách Pepco
  3. Den dětí – dárky pro děti předškolního a školního věku
  4. Jaký dárek ke Dni dětí pro teenagery?
  5. Co koupit teenagerovi ke Dni dětí?
  6. Co koupit dospívající dívce ke Dni dětí?
  7. Co koupit dospělému dítěti ke Dni dětí?

Všichni rodiče dobře vědí, že na světě není nic krásnějšího a vzácnějšího než zářivý dětský úsměv. Každý den se snažíme, abychom našim dětem zajistili klidné a pohodové dětství plné šťastných vzpomínek. Existuje však jeden výjimečný den v roce, který stojí za oslavu. Mluvíme samozřejmě o Dni dětí. 

Den dětí je za dveřmi a vy ještě nemáte tip na dárek pro svou ratolest? Pomůžeme vám! V prodejnách Pepco nyní najdete mimořádně široký výběr atraktivních dětských hraček, které jsou ideálním dárkem ke Dni dětí.

Co koupit ke Dni dětí?

Než pořídíte módní hračku, zvažte, zda je to určitě správná volba. Nejlepší dárky jsou ty, které odpovídají zájmům dítěte. Kupte tedy věc, která:

  • bude souviset s tím, co vaše dítě nejvíce zajímá;
  • vaše dítě překvapí;
  • se mu bude líbit.

Pokušení koupit praktické dárky nebo takové, které se pojí spíše s učením než se zábavou, je velké. Je však třeba mít na paměti, že dárek ke Dni dětí by měl především udělat dítěti radost a být přiměřený jeho věku.

Den dětí – dárky pro nejmenší v prodejnách Pepco

Hledáte dárek pro ratolest, která slaví jeden z prvních Dnů dětí v životě? V prodejnách Pepco najdete obrovskou nabídku ideálních dárků. Zde jsou některé z nich:

  • Měkká přikrývka s motivy oblíbených pohádek vašeho dítěte.
  • Chrastítko, kousátko nebo usínáček.
  • Hračky přiměřené věku dítěte – například plyšové zvířátko nebo vzdělávací hračky pro nejmenší. 
  • Barevné plastové nádoby na hračky, hry a další pomůcky.

Jak vidíte, o tipy, co koupit ke Dni dětí, není nouze. A co vybrat pro děti školního věku nebo teenagery?

Den dětí – dárky pro děti předškolního a školního věku

Skupina usměvavých dětí hrajících si v parku

I když se může zdát lákavé koupit jako dárek dítěti školního věku barevný batoh nebo nový penál, je lepší pořídit něco jiného, pokud to není to, po čem zrovna teď touží. Den dětí připadá na prvního června – krátce před koncem školního roku. Je to navíc příležitost, kterou je dobré oslavit dárkem, který přinese radost a nemusí nutně souviset s učením. 

Výjimkou jsou případy, kdy dítě skutečně sní o novém penálu s obrázkem svého oblíbeného hrdiny nebo o módním batohu. V prodejnách Pepco na vás čeká řada zboží ke Dni dětí pro předškoláky nebo žáky:

  • Kreativní hračky odpovídající věku dítěte – třeba kostky nebo jiné stavebnice.
  • Sběratelské figurky s motivy pohádek, filmů a toho, co mají děti nejraději.
  • Panenky, auta a řada dalších hraček.
  • Puzzle a hry.

Je vaše dítě neustále v pohybu a máte pocit, že v sobě skrývá nekonečný zdroj energie? Při hledání vhodného dárku ke Dni dětí to nezapomeňte zohlednit. Vaše dítě bude mít největší radost z hraček a vybavení, které mu pomohou objevovat nové formy pohybu, nebo rozvíjet ty, které už zná. V nabídce prodejen Pepco jsme pro něj připravili několik tipů, které se mu jistě budou líbit: míče, švihadla, skákací gumy a mnoho dalšího. 

Jaký dárek ke Dni dětí pro teenagery?

Na Den dětí netrpělivě čekají nejen ty nejmenší ratolesti. Pokud máte dospívající dítě, máte rozhodně mnohem širší možnosti pro nákup dárku. V tomto případě běžné hračky již nebudou příliš vhodné, ale můžete použít věci související s jeho zájmy, které již mohou být zcela konkrétní. Smartphony, tablety, bezdrátová sluchátka nebo reproduktory Bluetooth patří mezi oblíbené dárky teenagerů. Pokud je váš náctiletý potomek příznivcem pohybových aktivit, zvažte nákup sportovního vybavení, jako je basketbalový koš, skateboard nebo koloběžka. 

Co koupit teenagerovi ke Dni dětí?

Záleží na jeho koníčcích. Ne každý chlapec bude mít radost z počítačové hry nebo nového skateboardu. Vyberte dárek podle jeho zájmů. Pokud se často mění nebo nejsou nijak zvlášť konkrétní, můžete pořídit dárek v podobě oblečení. Zajímavou volbou pro chlapce by mohly být módní mikiny s motivem jeho oblíbených filmů nebo seriálů, ale i trička s potiskem. Najdete je samozřejmě v prodejnách Pepco. 

Infografika Pepco: Dárek pro teenagera ke Dni dětí

Co koupit dospívající dívce ke Dni dětí?

Výběr dárku pro dceru teenagerovského věku může být také výzvou. V závislosti na jejích zálibách a vkusu jí můžete darovat šaty, kalhoty nebo boty jejích snů, ale také stylovou kabelku, novou knihu oblíbeného autora nebo stolní hru. Vyberte dárek podle zájmů dospívající dívky a toho, zda pro ni bude skutečně užitečný a zaujme ji. 

Řada lidí se ptá, co koupit dítěti ke Dni dětí, aby mu udělali radost a překvapili jej. Nikdo však nezná vaše dítě lépe než vy, proto hledejte další inspiraci ve svém běžném životě. Zamyslete se nad tím, co vaše dítě rádo dělá ve svém volném čase – hraje třeba hry nebo sleduje animované filmy? Dětské zájmy mohou být dočasné a nestálé, ale pokud je sledujete, můžete tak díky tomu najít vhodný tip na dárek, a to nejen ke Dni dětí.

Co koupit dospělému dítěti ke Dni dětí?

Vyletělo už dávno vaše dítě z rodinného hnízda? Stále je to váš potomek, a tak si na něj vzpomeňte i na Den dětí. V prodejnách Pepco máme několik tipů, co koupit ke Dni dětí dospělým.

  • Doplňky do interiéru – pokud už vaše dítě žije samostatně, může mu ještě chybět pár drobností: měkká deka, dekorační polštářky nebo stylové lucerničky či váza.
  • Ložní povlečení nebo nádobí – tedy další dárek praktického rázu. Sada elegantního ložního prádla se hodí v každé domácnosti, stejně jako sada talířů nebo příborů.
  • Lístek na společnou akci – například do kina, do divadla nebo na koncert. Jak je to dlouho, co jste naposledy vyrazili do města na něco jiného než na nákupy nebo jiné pochůzky? 

Místo toho, abyste si lámali hlavu nad tím, co dát dítěti ke Dni dětí, které je už dospělé, navštivte prodejnu Pepco nebo pořiďte vstupenky na vybranou akci a příjemně jej překvapte.