Obsah:

  1. Praktický dárek na kolaudační večírek – co se může hodit v novém bytě?
  2. Elegantní dárek na kolaudační večírek – dekorace, ozdoby, drobné doplňky
  3. Originální dárek na míru – unikátní dárek na kolaudaci

Stěhování do nového bytu je důležitá událost v životě každého člověka. Pokud jste pozváni na kolaudační večírek, je dobré popřemýšlet o vhodném dárku, který bude praktický a zároveň potěší hostitele. Zde je několik tipů na dárky ke kolaudaci, které jistě udělají radost každému, kdo právě začíná novou kapitolu svého života.

Praktický dárek na kolaudační večírek – co se může hodit v novém bytě?

Při výběru dárku na kolaudaci se vyplatí vybrat něco praktického, co usnadní každodenní život v novém bytě. Noví majitelé často potřebují základní vybavení, které jim pomůže a uspořádat prostor. Praktické dárky na kolaudační večírek nejen udělají radost, ale budou se hodit v každodenním životě a usnadní zabydlení v novém místě.

Jaký dárek na kolaudaci můžete věnovat?

  • Kuchyňské vybavení – nový byt často znamená, že vám chybí mnoho nezbytných kuchyňských doplňků. Sada kvalitního kuchyňského vybavení, jako jsou nože, prkénka na krájení, odměrky nebo vařečky, bude praktický dárek, který se bude jistě hodit.
  • Sada ručníků – sada měkkých a luxusních ručníků je vždy vítaný dárek. Vyberte neutrální barvy, které se hodí do jakéhokoli interiéru koupelny. Alternativou k ručníkům může být ložní souprava, univerzální přehoz nebo teplá deka.
  • Sada na skladování potravin – set elegantních nádob na potraviny pomůže udržet pořádek v kuchyni. Vyberte bezpečné a praktické skleněné nebo plastové nádoby bez obsahu BPA. Tento dárek bude jistě využit každý den.

A co třeba sklenice, skleničky a džbánky? Je to skvělý tip na dárek na kolaudační večírek. Podívejte se na aktuální nabídku prodejen Pepco a vyberte vhodný dárek.

Infografika Pepco o dárku do nového bytu

Elegantní dárek na kolaudační večírek – dekorace, ozdoby, drobné doplňky

Dekorativní doplňky představují skvělý způsob, jak pomoci hostiteli zařídit jeho nový domov, dodat mu osobitý nádech a zútulnit ho. Elegantní dárek na kolaudaci může potěšit a na dlouho uchovat vzpomínky. Zde je několik tipů na elegantní dárky, které se hodí do každého interiéru.

  • Pokojové rostliny oživí každý prostor a dodají svěží nádech. Vyberte rostliny, které nevyžadují přílišnou péči, jako jsou sukulenty, aloe vera nebo kapradiny. Můžete také zvolit elegantní květináče a nádoby na květiny, které budou ladit s výzdobou bytu.
  • Vonné svíčky vytvářejí útulnou atmosféru a vnášejí do domácnosti příjemnou vůni. Vyberte svíčky s jemnou relaxační vůní, například levandule, vanilka nebo eukalypt. Svíčky v elegantním skle lze také využít jako dekoraci.
  • Obrazy a plakáty jsou vynikající způsob, jak dodat novému bytu osobitý ráz. Zvolte námět a podobu, která odpovídá stylu a vkusu hostitelů. Můžete také koupit rámečky, do kterých hostitelé mohou vložit své oblíbené fotografie.

Podívejte se na obrazy, rámečky a další nástěnné dekorace, které jsou dostupné v prodejnách Pepco

Originální dárek na míru – unikátní dárek na kolaudaci

Žena drží krabičku s klíčem a srdcem jako dárek do nového bytu

Dárky na míru do nového bytu jsou skvělý způsob, jak ukázat svou snahu a zájem. Tyto typy dárků jsou nejen praktické, ale mají také jedinečný osobní nádech, díky čemuž budou nezapomenutelné. Proč? Protože obyčejné předměty díky osobitým detailů dostávají jedinečný ráz a stávají se tak skutečně vzácné.

  • Sada gravírovaných sklenic na víno nebo šampaňské je elegantní dárek, který bude připomínat zvláštní okamžik stěhování do nového bytu. Díky osobitým detailům dostane dárek jedinečný nádech a bude tak nezapomenutelný.
  • Prkénko na krájení s vyrytým jménem nebo věnováním je praktický dárek, který budou majitelé nového bytu používat každý den. Vyberte prkénka z odolných materiálů, jako je dub nebo bambus, které vydrží dlouhá léta.
  • Nástěnný kalendář je praktický a originální dárek, který bude připomínat výjimečné okamžiky po celý rok. Můžete vybrat fotografie z rodinných dovolených, společných výletů nebo jiných významných událostí, které umístíte na každý měsíc. Takový kalendář je nejen užitečný, ale je to také krásná dekorace.
  • Mapa světa s možností označit místa, která hostitelé navštívili nebo kam by se rádi podívali – jedinečný dárek pro milovníky cestování. Můžete přidat osobitý design v podobě jmen majitelů nebo speciálního nápisu. Taková mapa bude nejen inspirovat k plánování dalších cest, ale bude to také stylový dekorativní prvek v novém bytě.

Výběr vhodného dárku na kolaudační večírek je skvělý způsob, jak projevit radost z nové životní etapy rodiny, známých nebo přátel. Ať už se rozhodnete pro praktické kuchyňské příslušenství, dekorativní doplňky nebo originální dárky osobitého rázu, je důležité, aby byl dárek promyšlený a odpovídal vkusu hostitele nebo hostitelů. Tím zajistíte, že váš dárek bude praktický, vaši blízcí jej ve svém novém domově využiji a bude to milé gesto náklonnosti a památka.