Více za méně… každý den!

Používáme cookies pro reklamní a statistické účely a také pro účely přizpůsobení naší nabídky Vašim potřebám. Nastavení cookies si můžete kdykoli změnit ve Vašem prohlížeči tak, že některé tyto soubory buď povolíte nebo zakážete. Pokud budete tyto webové stránky používat bez změny nastavení Vašeho prohlížeče, budeme zaznamenávat tyto informace (cookies) do paměti Vašeho koncového zařízení (počítače, mobilního telefonu apod.) a budeme k nim získávat přístup pro výše uvedené účely. Více informací naleznete v našich Zásadách ochrany soukromí.

Informace o souborech cookies


Naše společnost, PEPCO Czech Republic s.r.o., se sídlem Praha 4 - Nusle, Hvězdova 1716/2b, PSČ 14078, IČ: 24294420 (dále jen „Správce“), používá na těchto webových stránkách soubory cookie za účelem zajištění funkčnosti webu, měření návštěvnosti webu a cílení reklamy. Cookies pro cílení reklamy jsou používány jen v případě, že k tomu udělíte výslovný souhlas. Cookies pro zajištění funkčnosti webu a měření návštěvnosti jsou použity na základě našeho oprávněného zájmu.

Tyto údaje mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům analytických a reklamních nástrojů.

Naše webové stránky lze používat i v režimu internetového prohlížeče, který neumožňuje ukládání souborů cookie.

Souhlas se zpracováním souborů cookie pro účely cílení reklamy

Klepnutím na tlačítko „Ano, souhlasím“ v liště s upozorněním v dolní části webových stránek, znějícím „Na tomto webu používáme soubory cookie pro účely zajištění funkčnosti webu, měření webové návštěvnosti a v případě vašeho souhlasu také pro cílení reklamy. Souhlas můžete vyjádřit klepnutím na tlačítko "Ano, souhlasím". Více informací »“ udělujete souhlas naší společnosti, PEPCO Czech Republic s.r.o., se sídlem Praha 4 - Nusle, Hvězdova 1716/2b, PSČ 14078, IČ: 24294420, se zpracováním souborů cookie pro účely cílení reklamy. Souhlas udělujete na dobu uvedenou v Přehledu použitých cookies níže a můžete jej kdykoliv odvolat příslušným nastavením internetového prohlížeče.

Soubory cookie jsou zpracovávány službami DoubleClick a Facebook Ads v souladu se zásadami ochrany soukromí dostupnými na https://policies.google.com/privacy a https://www.facebook.com/policies/cookies/.

Dle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

·       odvolat kdykoliv svůj souhlas,

·       požadovat informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

·       požadovat kopii vašich osobních údajů,

·       požadovat přístup k vašim údajům, opravu či aktualizaci těchto, případně omezení zpracování těchto údajů,

·       požadovat výmaz vašich osobních údajů,

·       v případě jakýchkoliv pochybností o zpracovávání vašich údajů se obrátit na nás nebo dozorový Úřad pro ochranu osobních údajů

Své dotazy či požadavky můžete adresovat na e-mail zakaznik@pepco.cz, telefon +420 228 881 508 (pondělí až pátek, 9:00 – 17:00), případně na adresu PEPCO Czech Republic s.r.o., Hvězdova 1716/2b, 140 00 Praha 4 – Nusle.

Přehled použitých cookies

Typ cookie

Název cookie

Účel

Expirace cookie

Cookie první strany

Pepco.cz

Zajištění funkčnosti webu a zlepšování uživatelské zkušenosti

1 den od poslední návštěvy

Cookie třetí strany

Google Analytics

Měření webové návštěvnosti

2 roky od poslední návštěvy

Cookie třetí strany

HotJar

Vyhodnocování webové návštěvnosti

1 rok od poslední návštěvy

Cookie třetí strany

DoubleClick

Cílení reklamy

540 dnů od poslední návštěvy (po udělení souhlasu)

Cookie třetí strany

Facebook Ads

Cílení reklamy

180 dnů od poslední návštěvy (po udělení souhlasu)